äcklig mat VARNING för känsliga!

Hej bloggen har just vaknat och funderade på den där texten som jag skrev häromdan.. tänk om min morfar läser? hehe.. så jag tar bort den men jag underhåller er med bilder istället :) iallafall här får ni något som kan få er att spy..
jag har visat den för skiit många men bry VARNING ÄT INTE PÅ NÅGOT!
10. RÅTTOR
Råttor skall tydligen vara en smaklig delikatess i många av världens länder. De sägs vara svårtuggade och sega men ha en saftig smak av kyckling. Ett sexpack råttor skall inte kosta mer än 10 kronor och räcker flera dagar. Så vad sägs om att tugga lite råtta ikväll?
9. OXPENIS
I väst torkas ofta oxpenisen och säljs som tilltugg för hundar men i de asiatiska länderna äts den som vilket kött som helst. Penisen tillagas då gärna genom fritering eller rökning fast serveras många gånger också rå. Den sägs vara mycket seg, svårtuggad och gummiaktig och många liknar smaken med den av bläckfisk.
8. KOPI LUWAK
Kopi Luwak är än så länge den dyraste sorten av kaffebönor i världen. Den skördas i Indonesien, fast inte på samma sätt som andra sorters kaffe, det vill säga från kaffebuskarna. Kopi Luwak utvinns istället ur spillningen av det kattliknande djuret, indisk palmmård. Palmmården äter bara de bästa sorterna av kaffebären, och efter att ha passerat djurets matsmältningssystem kan kaffebönorna plockas ur dess avföring för rengöring och rostning. Ett kilo av de sällsynta kaffebönorna kostar i Sverige cirka 7 000 kronor.
7.Bi-Larvstuvning
Lägg ett hundratals stora bi-larver i stekgrytan, häll på lite soja och salta noggrant. Låt det puttra ett par minuter, duka bordet och servera. Skall tydligen vara knaprigt, smaka mycket sött och vid bitet skjuta ut en en härlig gul kräm i munnen. En uppskattad party-delikatess i Kina och Japan. Hur låter detta för mina bloggläsare om man får fråga?
6.Torkade Grishuvuden
Torkat grishuvude är ännu en delikatess från kina som säljs i helt vanliga mataffärer i plastförpackningar. Tydligen köper många barn dessa som lördagsgodis och går runt och knaprar på dagarna långa. Även ett givet tilltugg på biografen istället för popcorn
5.Balot (ankfoster)
Balot eller Balut är en maträtt som består av ett exakt 18 dagar gammalt ankfoster i ett ägg, maträtten är mest känd i Kina och Sydostasien och säljs till ungefär samma pris som varmkorv i USA. Maträtten kan tillagas på många sätt men vanligtvis så är ägget helt och kokt. I huvudstaden Manilla på Filippinerna säljer och äter man balot mest av den anledningen att många säger att balot är ett afrodisiakum (en benämning på ett medel som är till för att framkalla kärlek (eller lust). De flesta som köper balot på marknaden häller vinäger på sitt ägg
4.Insekter på pinne
Såhär ser de kinesiska lördagssnacksen ut. Där går de inte och köper Estrellas chips för niofilmen utan något mycket mer exotiskt, vi pratar välrostade (ibland råa) insekter på pinne, som dessutom är ganska billiga! Ett par krämiga kackerlackor och en kall öl låter väl gott? Mums! Föreställ er den gula krämen som kommer spruta ut i er mun!. Mums!
3.Aphjärna
En av de mest kontroversiella och sjukaste maträtter enligt oss. Återigen är det kina och sydöstasien som är i farten och nu handlar det om att äta krämig aphjärna. Lägg apan i en skål, spänn fast den, slå hål på skallen och var snabb med att stoppa in skeden för att fånga upp härligheten. Detta skall då vara mest utsökt när apan fortfarande är vid liv. På senare dar har det dock bevisats att äta aphjärna kan vara mycket farligt och leda till en rad tunga sjukdomar men detta lär knappast stoppa alla de passionerade apätarna därute.
2.Larvsvamp
Larvsvampen är en slags parasitisk svamp som växer på insekters larver. Svampen invaderar en larv, dödar den innifrån och växer sedan ut på sättet ni ser ovan. Svampen används vanligtvis i medicinskt syfte i Kina men kan även avnjutas i form av soppa.
Undra om den är sådär mjuk eller knaprig? Vad tror ni?
1.Skorpionsoppa
Skorpionsoppa en knaprig saftig delikatess som kina uppskattar väldigt mycket
USCH hoppas att ni läste texterna UNDER bilden! det finns mer så.. här kommer dom
Tarmar
Musungevin
Fladdermus soppa
Ankblodsoppa
Kyckling fötter
Hjärna
Riskaka Med Krispiga Bin
TuppHuvud
Välja och vraka om ni kollar noga så ser ni nog att det är spindlar i mitten
Aphuvud
Larvstuvning
Ko öga
Råttmunk
FYFAN

Kommentarer
Postat av: Anonym

shit jag måsteee spy euww

tur att man inte får son mat på skolan euwww

2010-06-22 @ 20:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0