sleepy

sitter i köket trött efter träning och bara stirrar på klockan.
är fett sugen på att köra kurragömma med dunk.
taggar inte skolan imorgon.. jag tror att vi har matte,
fast sen efter skolan så far jag till stockholm! inte med alla i flow latino.
bara några stycken, kommer att vara i skolan på måndag,
jag kommer säkert att vara jätte trött, för vi kommer hem sent på natten.
ska nog sova snart, men vi hörs!

night


like boom!

still awake ;)..
har varit uppe hela natten!
nu ska jag duscha när som helst.
har fortfarande energidricka kvar!
snart kommer ett till inlägg.
hej så länge!

i gotta feeling, that tonight's gonna be a good night.

idag har jag bara tagit det lugnt.
jag och nikolina har jätte mycket godis, dricka och powerking haha.
vi ska vara uppe hela natten så vi inte behöver gå upp imorgon,
för ni alla känner väll till hur jobbigt det är att gå upp på morgonen?
speciellt när man inte har vänt på dygnet..
så jag och nikolina vänder på dygnet på vårat egna lilla sätt ;)
ska spela kort nu med niko,
sleep tight

ersbodakvällen?

ikväll ska jag dansa på ersboda, på ängarna klockan 9 tror jag? jag ska dansa imorgon också fast på dagen :) batteriet håller på att ta slut men vi hörs:)
haha gammal bild:)

yeee

jag maryam och niko såg på trollet i parken min och nikos favorit film förut vi såg på den hela tiden, trollet är så gullig haha
haha filmen är riktigt härligt :)

fluumm

okej nu kan jag inte skylla på att jag glömde skriva igår för så var det inte, jag höll på att skriva på bloggen men datorn vart för varm och stängdes av, så jag orkade inte he på den igen:] måste snabba mig nu ska fara iväg:)

haha oj..

har glömt bort bloggen totalt! efter jag kom hem från stockholm med lina så var jag sjukt trött, och skulle packa jag hade fullt upp, för jag skulle till malmö hade 2 dagar på mig att träna och packa hade inte tränat på 3 veckor, fick panik för jag skulle ju tävla sen, så jag bloggade aldrig hade aldrig tid, men det gick bra, för jag kom 2a! trodde aldrig att jag skulle komma vidare på första början för det var nordens största breakdance tävling! och att två stycken breakdance legender satt i juryn, en av dom heter ken swift det var han dom grundade breakdancen, och reenegade samma med han tror jag, men jag tänkte, jag kom hit för att ha kul inte för att vinna, men det gick riktigt bra det var så jävla kul, haha det var 2 stycken småa killar som ville ha min autograf :].. det vart jävligt lyckad resa, träffade många personer, men tyvärr blir det inte IBE holland, men jag ska fara till stockholm om 2 veckor i en tävling :)
face.

waka waka.

hej bloggen som sagt så har jag varit hos mina kusiner vi var där ett tag niko testade kläder en hel stor svart säck fick hon fullt med kläder, för allt passade hon som vanligt.. det var iallafall kul, men innan det så for vi till akuten pga min stortå, det kanske låter löjligt men det är värre än ni tror, när vi var i gotland så fick jag en pigg på nageln, det är jätte störande om man får så, så mamma drog ut den och jag började blöde litegranna, men eftersom det var i gotland och det var varmt så gick jag utan skor hela tiden, vi trodde inte att det var så farligt, men det vart värre och värre för varje dag, jag fick en infektion min tå blev svullen, och blodig och det kom ut var och sånt där äckligt, det blir bara värre och värre, på akuten så ställde dom massor med frågor, dom frågade om jag hade feber, jag trodde inte det, men dom tog tempen och det visade sig att jag har feber, jag skickades till en blablabla:] och jag är tvungen att ha fotbad varje dag i 20 min med grön såpa? jätte complicerat.. men det är ganska skönt med fotbad :) ska se film nu och sen ska jag gå och lägga mig är jätte trött. seee yaaa ;)
haha cp bild, dålig kvalla med det var inte bra ljus :)

take a minute

glömde skriva igår för jag var med bekky, vi pratade och hade roligt, sen for jag hem och var jätte trött och somnade nästan direkt, ska till frida nu, far imorgon till sthlm med lina! det kommer bli skit kul! det enda problemet är att jag är flygrädd :( haha men det ska nog gå bra:].. har inte dansat på 2 veckor, och imorgon far jag ju, när jag kommer hem så har jag inte dansat på 3 veckor! det är inte bra, har säkert tappat jätte mycket! ska försöka dansa idag, ikväll så far jag till mina kusiner en stund :) ska dra till frida nu byee :)
dagens låt
galet skön

RSS 2.0