español

spanska läxa..
jag ska få alla rätt!

damp

min blogg är lagg vissa inlägg syns inte.

holland IBE

hej allihopa nu får ni ett extra inlägg, jag kom hem från holland igår det var riktigt roligt! jag kommer att sakna holland! vi steg upp klockan 8 på morgonen och dansade tills klockan 4 på natten! vi träffade många breakdance legender och fick mycket inspiration! :) men ett problem var att ALLA rökte på där förutom flowlatino eftersom vi är emot sånt! :) det är jätte konstigt att det är lagligt där!..  men iallafall så var jag med i ett kidsbattle upp till 14 år jag gick vidare bland dom 16 bästa i hela världen som den enda svensk också! :) det var över 70 som var med och tävlade, jag trodde verkligen inte att jag skulle komma vidare! men det var verkligen roligt och längtar tills nästa år!

TV4

ännu ett inlägg ;)
kom nyss hem från MD huset för jag blev intervjuad av TV4 det var pinsamt från början med sen vart det lättare och lättare, vi dansade också flow latino jag vet inte när det kommer sändas nästa vecka tror jag det var men jag säger till senare till er som vill kolla! :)

stressigt

bara stress! håller på att packa, vi ska vara nere på tågstationen klockan 7 måste fortsätta packa nu!
lateer

kass jag vet

förlåt för dålig uppdatering! Men jag har verkligen varit upptagen! igår var jag på IKSU hela dagen tills klockan 8 vi körde afro power riktigt roligt! sen body pump tufft, sen bodybalance lite lugnare men sen var jag helt slut så jag gick typ och la mig direkt, idag så har jag varit på pump up the jam jag gick vidare en gång, men sen så åkte jag ut, men jag är ändå glad för att det var 3 stycken som gick vidare av flow latino! josé, haddis och teddy! finalen var på sagagallerian det var massor med folk! jag skrek allt vad jag hade, har lite ont i halsen.. men nu sitter jag här hemma och ska snart gå och sova. måste var utvilad tills imorgon! JAG ÅKER TILL HOLLAND! taggaaaa! men nu ska jag inte skriva mer det är bara jobbigt att läsa förlåt..
grattis josé ♥

väldigt seriöst inlägg

hej alla, just nu är jag med B, får inte säga vem det är kanske senare ;)
nu fick ni en ledtråd..
**madde lyfter på ögonbrynen**/B

lördag

drar till bekky nu!
hoppas inte att det gör något att jag tog din bild frida:]
so long!

dagens låt

Jassas syrra Jenny Nazem
sjukt bra! fin text, fin röst!

morning

godmorgon, tror jag? just nu så sitter jag i nikos rum och ser på bring it on, jag minns att jag alltid tyckt om bring it on alla 4. det var dom ända filmerna jag såg, jag ville bli cheerleader förut för jag tyckte att det verkade skit kul:]..
men jag har inget vettigt att säga så jag fortsätter bara att se på film men vi hörs!
här får ni trailern

fredag kväll

hej alla, kom nyss hem från discot. från början var jag trött och orkade inte dansa så jag bara stog där och var tråkig, men sen så köpte jag en cola och då blev jag speedad och ville dansa! den sista timmen var riktigt rolig! jag var där med
cissi
jassa
lina
julia es
underbara tjejer! är riktigt trött tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig snart!
så här såg jag ut
sköt om er!

discoo

senare
taggaa!

fredag

just nu

ovärt inlägg

har inget att blogga om så jag bjuder på dagens låt

bild

dålig kvalla jag vet, går och lägger min nu tror jag godnatt!

onsdag

tja idag slutade vi efter lunch, jag skulle följa med jassa till bussen det spöregnade inte lite! när vi kom fram till busshållsplatsen så var ingen där det visade sig att hon hade missat bussen.. eftersom jag inte hade något att göra så väntade jag med hon, det var inte roligt att bara sitta ner så vi började hoppa i vattenpölar och bara skrattade! alla blickar vi fick från andra var inte bra.. sen när jag kom hem så gick jag och badade. sen har jag bara suttit vid datan. jag sitter nu och väntar på maten ska på träning snart men jag måste snabba mig nu!
kanske var lite så här, fast mer galet.
underbar tjej!

let me tell you..

jag far till holland den 21 eller antingen den 24, inte imorgon!
vart fick ni det ifrån?
men nu vet ni :)
en vecka kvar!

wanna be starting something

har bara sett på filmer idag
Holes
minns att vi alltid såg den hos pappa, den här filmen är nog en av dom bästa jag sett!
Linas Kvällsbok
kanske inte den bästa men den var väll okej :)
Extreme movie
vissa känner nog igen den här vi såg den med laget, den är sjukt rolig!
American Pie Presents Beta House
bara bäst!
Step Brothers
Kan inte sluta skratta!

you make me sick

jag mår inte alls nå bra idag jag har ont i huvudet
ska nog lägga mig och vila ett tag, blir nog mer inlägg idag det är iallafall positivt!

sleep

haha kanske inte vart så tidigt..
godnatt!

måndag kväll

hej bloggen idag så har det varit fullt upp både i skolan och på fritiden, måndagar är alltid sega. tråkiga lektioner och så, men på lunchen så skulle jag fara och göra ett pass med mamma, vi behövde inte alls vänta nå länge på våran tur! men sen så tog jag foto och det blev riktigt fult kan jag lova! jag ser ut som en mördare/brottsling på kortet! sen så skulle jag skriva mitt namn, jag skriver som en kratta! det vart snett och fult så jag gjorde om det om och om igen.. men när jag var klar så skulle mamma göra allt gick bra förutom när hon skulle ta kort, hon vart inte nöjd med någon bild så hon tog om massor med kort hela tiden, hon säger att hon och såg ut som en mördare! hon som satt i kassan vart jätte sur och grinig. hon gillade inte alls våra skämt.. men efter det så for vi till frasses och åt och sen gick jag tillbaka till skolan! efter skolan så skulle jag på ett möte som började klockan 19.30 jag skulle till big family cruisers och vara med lina, shasse och max dom andra kunde tyvärr inte komma, men jag satt och kollade på klockan och dampade på alla och sa jag har inte tid med möte jag måste hem! flera gånger höll jag på, till slut när mötet var över så sprang jag in i bilen, klockan var 20.15 klockan 21.00 så skulle dom stänga, men jag kom dit och var med lina shasse och max vi cyklade runt och så.. och nu sitter jag här hemma och dricker sockerdricka och ska se klart white chicks! den är så jävla rolig! ska försöka lägga mig tidigt ikväll och det ska jag verkligen! aja ska inte skriva mer det är bara jobbigt med en massa text förlåt:]..

måndag

of to school!

söndag

idag så har det varit en syskon dag/kväll! jag och min storebror adam har varit på bio och sett toy story 3 i 3D, den var bra men ändå ganska sorglig! sen tog vi bussen hem, vi spelade lite basket sen for vi till coop och köpte den ´´nya´´ fantan wildberries den fanns för några år sen men det försvann men nu har den kommit ut igen! :) sen gick vi och spelade basket igen och gick in :)  kom nyss ut från duschen och har ångest att det är måndag imorgon, hatar måndagar. ska se klart en film och sen ska jag sova! skönt men ändå inte! men vi hörs!

fuck you

hej alla bloggläsare vaknade för en timme sen! det kommer bli svårt att gå upp klockan 7 imorgon! men jag ska nog klara det ;) har absolut inga planer för idag! det blir nog en film dag jag har massor med chips och godis läsk och sånt där skräp. egentligen skulle jag på träning men jag sket i den för att jag vill vara frisk till imorgon, kanske låter sjukt men.. aja här får ni dagens låt!
bara skön

9/11

9/11 har alltid skrämt mig, tänk er alla som förlorade någon i familjen just för 9 år sedan!
läskigt!

stress..

det här blir ett snabbt inlägg, jag ska på stan och dansa i glashuset på torget klockan 12 eller 1? tror det är 1 men samlingen är iallafall klockan 12 och vi måste fara nu! det kommer att bli trångt i glashuset det kommer inte att rymmas nå många, därför ska vi hänga upp en typ tv duk så att alla kan se! :) jag är jätte förkyld men det ska nog gå bra ändå har ingen bild på det tyvärr men jag slänger in dagens låt :)

Don´t blame it on the boogie

jag kan inte fatta det! om en vecka är jag i 
längtar så gaalet mycket!

crazy in love

har tagit en paus från bloggen, har helt enkelt inte orkat blogga. har skit tråkigt sitter och lyssnar på musik.. vill någon hitta på något? skriv på msn isåfaall! hatar att blogga när man inte har något intresse för det! vi ses!
bildbrist!


RSS 2.0