FÖRLÅT!

FÖRLÅT att jag inte har bloggat idag men jag har glömt! har varit på campingen idag också hela dagen :) vill fara dit igen, jimmy ska lära mig bakåtvolt på marken :D kommer inte våga:] men vi får ju se? ;) ska fara till min moster nu, kommer nog bli kul :) idag missfärgade micke min baseball jacka ni vet den här
så det blev rosa armar :( vart skit ledsen, men sen kom mamma hem hon hade varit på gina tricot och köpt byxor till niko, trodde jag.. då visade det sig att hon hade köpt en ny sån här tröja! och gissa om jag blev glad! men sen så tog hon fram den här också
klaga inte på kvallan, hittade ingen annan bra bild på den.
sen så sa hon något och tog fram den här svarta
samma som förra bilden klaga inte:]
GISSA OM JAG BLEV GLAAAD!
tack mammaaaa(L)

lalalala...

HAHA NEJ EMMA!!:] din jävla kommentar stämmer inte:]
emma är dum för hon lurade mig:O
du fattar nog:]
tack niko för att du fixade min kamera!:]
snacka om tråkigt;p

campingen..

idag har jag varit på campingen med jimmy och jakob.. det var kul :) har inget att skriva, men vi hörs :)
VILL TILL PSG!! :( får jag åka med någon? :] SNÄLLA!

Rubriker är bara knas

träningen gick segt från början men sen blev det bättre och bättre.. ska fara till min kusin han fyller år idag! grattis oscar! :) orkar inte blogga nu men vi hörs :)
har tyvärr ingen bild på han :(
Dagens låt;
love like woe

TRÄNING

ska fara till träning nu, har inte dansat på 2 veckor!! ÅNGEEST! det kommer nog gå trögt men vi får se hur det går :)
*host*..

TJOLAHOPP!

en sak som jag VERKLIGEN behöver till min blogg är en kamera :O det suger att inte kunna visa nya bilder :O är inte det tråkigt? :O måste fixas!! ska nog spara till en systemkamera:].. sitter nu i vårat kök och tänker på en film som jag william och frida såg tidigare idag, den var inte ett dugg läskig då, men nu är det läskigt som fan! tror alltid att dom står brevid mig och stirrar på mig:O:O:O:O FREAKY!
här är iallafall en rolig video man blir beroende:]

HOLLAND!!

JAG SKA TILL HOLLAND till staden amsterdam!! kanske inte det roligaste landet att fara till men jag ska fara dit med flow latino och vi ska fara till IBE det är världens största breakdance event! 10 års jubileum är det i år så det kommer att vara extra stort! det är inte så länge kvar vi åker i september 3 månader! GUD VAD JAG TAGGAR! men jag är flygrädd så vi får se hur det går:].. det kommer inte att kosta något vi åker dit gratis! det kommer nog också bli kul för mamma för det finns jäätte mycket blommor i holland!
IBE
IBE
så där mycket folk är det, några våningar till, tänk er då när det är 10 års jubileum!

Michael Jackson

Idag är det exakt ett år sen michael jackson dog. Jag är osäker på om han lever eller inte, men jag tror att han lever, men om det är så att han är död så får man VERKLIGEN inte missa den här dagen! jag minns att jag var i övik för ett år sen och fick reda på att han var död jag visste inget om michel! jag hade aldrig hört thriller eller billie jean. typ bara beat it men jag sörjde ändå för det var ju tråkigt, men nu är jag ett stort fan, även om jag inte tror att han är död så skriver jag ändå R.I.P(L)
;(;(
det var värt alla bilder(L)

Amy diamond

Den här låten tillägnar jag till mitt kära kex melinda hoffrén haha minns du? ;)

Midsommar

har inte orkat blogga idag.. men jag gör det nu iallafall :) sitter nu och äter melon och piggelin:] har solat och badat hela dagen, har fått en lilnje på vå dagar!!:] stolt! haha men ska fråga niko om hon vill spela fotboll eller något.. tycker att midsommar inte är så kul den är för uppskattad, men det beror nog på att jag sitter vid en data och gör typ inget.. och min mobil använder jag nu så det är bara att ringa eller smsa! :) jag och niko spelade ett spel från en frida tidning, man skulle göra massor med pinsamma saker... jag fick upp ett kort där man skulle ringa en pizzeria och beställa en pizza utan deg HAHA självklart så ska man inte vara feg så jag gjorde det ;) han som svara han vart chockad;p både jag och niko fick upp ett kort där man skulle skriva att man satt och bajsade på facebook, så om ni undrar hehe.. vi var oseriösa :) men ska dra nu byee :)

haha

mobbad jag är.. jag ser på pinocchio.. HAHA :] orkar inte blogga nu så SEEE YAA! ;)

sova

hej bloggen mötet gick bra och det var kul, håller på att se på en film men jag minns inte vad den hette, kände att jag var tvungen att blogga för 2 orsaker det första var att jag lovade, det andra för att jag var tvungen att säga att det förra inlägget då skrev jag typ ska skälla på dom:].. något sånt? haha ni fattade väll att det var ett skämt? haha men ska se film nu CIAO :)
btw det är jobbigt för jag har ingen kamera, jag har bara gamla bilder ni får nöja er med det :)

tråååååk

hej bloggen sitter och lyssnar på musik och ska fara iväg till Musik och Dans huset.. måste fara exakt nu.. men ikväll så ska jag på ett möte med flow latino kanske bäst att man passar på att skälla ut dom:].. men iallafall bloggar senare hejdåå! :)
Dagens låt- She´s So Lovely

oscar och melvin

hej bloggen idag har inte jag kunnat blogga för jag har varit med oscar och melvin i oscars stuga i tefteå, ni som går på delta eran SO lärare har stuga exkat brevid oscars stuga träffade han:] och min mormor har också jätte nära oscar :)han tyvärr inte träffa min mormor :( :] men nästa gång :) ska ut och vara med melvin och oscar igen det suger att dom går på delta för innan var vi bästavänner vi var typ med varandra varje dag! man har alltid kul med dom! jag tror att jag har känt oscar sen jag var alldeles nyfödd.. haha bästavänner för livet(L) ska gå nu dom väntar hejdå! har tyvärr ingen bild på dom:/..
ni får en bild på när jag breakar :)
har inte dansat på en vecka.. ÅNGEST!!

moped

hej bloggen jag var nyss ut och åkte moped med micke min låtsas pappa vi åkte jätte länge och sen så åkte vi till sten och anja mickes föräldrar jag såg typ på lotta på liseberg haha.. idag köpte jag michael jackson this is it :] ska se den nu(L)
Michael jackson(L)

Rubriker är svåra

Hej bloggen vaknade klockan halv 1 gick upp och såg på ellen degeneres det är allvarligt riktigt bra program älskar ellens humor så jävla skön! :) nu sitter jag och lyssnar på musik typ britney spears 3 :] ikväll så ska jag kanske tälta med lina och cissi :)
förresten så är det bara sjukt att skriva typ du har tagit min bild! och bli typ sur för man måste ta någons bilder för annars har man ju inga bilder att använda och hur ska man veta vem som har tagit bilden? så sluta med det ni skämmer bara ut er tycker jag iallafall.. jag säger det här till alla inte bara en person.

Rubriker är värdelösa

Hej bloggen idag har jag varit på ungdomscupen igen, sen så var jag med cissi,julia,frida,wille,dahl vi hoppade studsmatta och pratade bara :) och vill bara säga till FL att man har ett privatliv också! det handlar inte bara om breakdance hela tiden GIVE ME A BREAK! dansen är frivillig LESS på att alla klagar men inte less på dansen okej? lägg av att snacka skit.
ville visa en bild på en underbar flicka
älskar dig(L)

DISCO

Hej bloggen har varit på disco och ungdomscupen idag discot sög från början dålig musik och kladdigt och äckligt på golvet det låg typ sprite överallt fick det i håret :( men på slutet så vart det skitkul! jag hittade en norsk kille som ser ut som adam i min klass:] vi dansade och han sa att han tyckte jag var söt:] ASGULLIG! det var bäst! ska mysa nu och se på film :) Men en dålig sak med discot var att vi saknade någon iallafall jag, LINNEA du skulle kommit! saknad(L) men ska se film nu byee!:)
btw förlåt att jag inte har uppdaterat nå mycket men har varit jävligt upptagen!

ungdomscupen

hej allihopa, idag har inte jag kunnat skriva något för jag har varit på ungdomscupen hela dagen. även fast det regnade så var det skitkul :) det roligaste var nog att se esk och ersmark, synd att dom förlora men jag tyckte att ni spelade bra :) ska sova nu är skit tröött!
HAHA(L)

Lina

TJENA SNYGGINGAR;)
ska fara till mitt fetto(L) det är några som kommer kolla på snöflinga min favorit valp och dom kommer säkert köpa snöflinga så jag måste snabba mig dit innan 18:00 vill se han en sista gång :( här får ni en bild på min underbara bästavän(L)
SÅ JÄVLA FIN!
ÄLSKAR DIG(L)

trååk

hatar att man ska skriva typ hej bloggen det låter så fult! men vad annars kan man säga? hej alla bloggläsare låter mycket bättre men kan man skriva så varje gång? och det låter också fult att säga bara hej! typ så? haha hjälp mig någon! iallafall så vaknade jag klockan 11 jag och niko skulle till campingen men hon ville inte så nu sitter jag och är döö uttråkad! det finns inget att göra! jag vill inte se på film eller något för det är bara slöseri på dagen! den här dagen kommer suga.. Men niko kanske följer med om jag tjatar 500 gånger.. iallafall HA EN BRA DAG! :) haha nej men jag kanske skriver senare

Flow Latino

Idag har jag varit med niko och vi for och köpte en pizza:].. och sen kom vi på att jag skulle fara med flow latino och äta på frasses och se på bio. Jag tvingade niko att följa med även om hon ville det från början.. haha iallafall vi såg på streetdance 3D den var skit bra! 10 poängare! rekomenderas! det handlar inte bara om dans det finns en handling i filmen JÄVLIGT BRA! jag och jimmy en i flow latino hade en fight haha:] han retades och höll på.. och så frågade han om jag kunde hämta ett lock till hans dricka och jag hade gömt salt i en liten pappersburk MYCKET SALT! och jag hällde i saltet i drickan och det var skit nära att han skulle se det och så sa han sen när han hade tagit drickan; tur att jag han ta drickan innan hon hällde i något i drickan. och sen så tog han en klunk och skrek och spotta.. HAHA taskigt men.. SÅ GÅRE! ni kanske inte fattade något men.. LYCKAD DAG!
HAHA klaga inte på mig:]
inte alla

äcklig mat VARNING för känsliga!

Hej bloggen har just vaknat och funderade på den där texten som jag skrev häromdan.. tänk om min morfar läser? hehe.. så jag tar bort den men jag underhåller er med bilder istället :) iallafall här får ni något som kan få er att spy..
jag har visat den för skiit många men bry VARNING ÄT INTE PÅ NÅGOT!
10. RÅTTOR
Råttor skall tydligen vara en smaklig delikatess i många av världens länder. De sägs vara svårtuggade och sega men ha en saftig smak av kyckling. Ett sexpack råttor skall inte kosta mer än 10 kronor och räcker flera dagar. Så vad sägs om att tugga lite råtta ikväll?
9. OXPENIS
I väst torkas ofta oxpenisen och säljs som tilltugg för hundar men i de asiatiska länderna äts den som vilket kött som helst. Penisen tillagas då gärna genom fritering eller rökning fast serveras många gånger också rå. Den sägs vara mycket seg, svårtuggad och gummiaktig och många liknar smaken med den av bläckfisk.
8. KOPI LUWAK
Kopi Luwak är än så länge den dyraste sorten av kaffebönor i världen. Den skördas i Indonesien, fast inte på samma sätt som andra sorters kaffe, det vill säga från kaffebuskarna. Kopi Luwak utvinns istället ur spillningen av det kattliknande djuret, indisk palmmård. Palmmården äter bara de bästa sorterna av kaffebären, och efter att ha passerat djurets matsmältningssystem kan kaffebönorna plockas ur dess avföring för rengöring och rostning. Ett kilo av de sällsynta kaffebönorna kostar i Sverige cirka 7 000 kronor.
7.Bi-Larvstuvning
Lägg ett hundratals stora bi-larver i stekgrytan, häll på lite soja och salta noggrant. Låt det puttra ett par minuter, duka bordet och servera. Skall tydligen vara knaprigt, smaka mycket sött och vid bitet skjuta ut en en härlig gul kräm i munnen. En uppskattad party-delikatess i Kina och Japan. Hur låter detta för mina bloggläsare om man får fråga?
6.Torkade Grishuvuden
Torkat grishuvude är ännu en delikatess från kina som säljs i helt vanliga mataffärer i plastförpackningar. Tydligen köper många barn dessa som lördagsgodis och går runt och knaprar på dagarna långa. Även ett givet tilltugg på biografen istället för popcorn
5.Balot (ankfoster)
Balot eller Balut är en maträtt som består av ett exakt 18 dagar gammalt ankfoster i ett ägg, maträtten är mest känd i Kina och Sydostasien och säljs till ungefär samma pris som varmkorv i USA. Maträtten kan tillagas på många sätt men vanligtvis så är ägget helt och kokt. I huvudstaden Manilla på Filippinerna säljer och äter man balot mest av den anledningen att många säger att balot är ett afrodisiakum (en benämning på ett medel som är till för att framkalla kärlek (eller lust). De flesta som köper balot på marknaden häller vinäger på sitt ägg
4.Insekter på pinne
Såhär ser de kinesiska lördagssnacksen ut. Där går de inte och köper Estrellas chips för niofilmen utan något mycket mer exotiskt, vi pratar välrostade (ibland råa) insekter på pinne, som dessutom är ganska billiga! Ett par krämiga kackerlackor och en kall öl låter väl gott? Mums! Föreställ er den gula krämen som kommer spruta ut i er mun!. Mums!
3.Aphjärna
En av de mest kontroversiella och sjukaste maträtter enligt oss. Återigen är det kina och sydöstasien som är i farten och nu handlar det om att äta krämig aphjärna. Lägg apan i en skål, spänn fast den, slå hål på skallen och var snabb med att stoppa in skeden för att fånga upp härligheten. Detta skall då vara mest utsökt när apan fortfarande är vid liv. På senare dar har det dock bevisats att äta aphjärna kan vara mycket farligt och leda till en rad tunga sjukdomar men detta lär knappast stoppa alla de passionerade apätarna därute.
2.Larvsvamp
Larvsvampen är en slags parasitisk svamp som växer på insekters larver. Svampen invaderar en larv, dödar den innifrån och växer sedan ut på sättet ni ser ovan. Svampen används vanligtvis i medicinskt syfte i Kina men kan även avnjutas i form av soppa.
Undra om den är sådär mjuk eller knaprig? Vad tror ni?
1.Skorpionsoppa
Skorpionsoppa en knaprig saftig delikatess som kina uppskattar väldigt mycket
USCH hoppas att ni läste texterna UNDER bilden! det finns mer så.. här kommer dom
Tarmar
Musungevin
Fladdermus soppa
Ankblodsoppa
Kyckling fötter
Hjärna
Riskaka Med Krispiga Bin
TuppHuvud
Välja och vraka om ni kollar noga så ser ni nog att det är spindlar i mitten
Aphuvud
Larvstuvning
Ko öga
Råttmunk
FYFAN

Emma

Varje dag så ska jag lägga in äckliga bilder eller äckliga texter som den förra den i bastun VART FAN POPULÄRT ;)
haha nej men det gör jag :)
här får ni bilder på söta emma även kallad puttinutti(L)
JÄÄÄÄVLIGT många men fanns så många:]

JORDSKALV

DET VART NÅGOT JÄVLA JORDSKALV!! jag vart skit rädd :O bara jag som kände det?
men iallafall sitter jag och niko och ser på film corpse bride heter den haha vi har sett den 500 ggr ;)

JOBBIGT MED RUBRIKER!

Blev ingen bio :(
Men iallafall jag och niko cyklade till stan det var riktigt härligt fick tid att tänka på massa saker, sen for vi till HM för niko ville det minns inte vad hon köpte :] eller en sak hon köpte en jeansjacka som jag vill ha :( ska kanske få låna den någon gång :) jag och niko sitter och lyssnar på musik och tänker på vad vi ska göra? förslag? SKIT lyckad dag! skriver kanske senare vi får se.. CIAOOO!
Lina Frida Emma Cissi underbara(L)

STAN

sitter på tre kronor med niko adam bodil mamma och väntar på pizzan kort inlägg men det är jobbigt att skriva med mammas iphone :)

Sex and the city 2

hej alla bloggläsare ikväll så ska jag och niko på bio och se SEX AND THE CITY 2 har aldrig varit ett fan av sex and the city men den har blivit bättre och bättre varje gång man ser på den :)
TAGGA!

Cissis humor


Två präster ska duscha efter ett arbetspass, klär av sig men inser snart att de inte har något tvål. Fader John kommer ihåg att han har tvål på sitt rum och beger sig naken dit, grabbar tag i två tvålar. Halvvägs tillbaka ser han tre nunnor komma mot honom... Det finns ingenstans att fly så det enda han kan göra är att stå blickstilla mot väggen som en staty. Nunnorna stannar, förundras över hur verklighetstrogen statyn är. Ena nunnan sträcker fram handen och drar i hans snopp. I ren chock tappar prästen ena tvålen!- Åh titta, det är ju en tvålautomat! säger den andra nunnan.För att testa om det stämmer drar hon också i prästens snopp och han tappar den andra tvålen. Den tredje nunnan vill också testa, hon drar en, två, tre gånger men ingenting händer. Så hon försöker några gånger till och utbrister sedan.- Titta flickor, flytande handtvål ;)
HAHAHAHAHAHAHAHAHA den är så jävla braaa! :D
cissi är alltid så här söt(L)

<3

Finolivia(L)

Den som går i andras fotspår kommer aldrig först

HEEEJ :) haha nej men jag sitter med niko och ser på film hon spelar the urbz ganska kul men jag håller mig nog till filmerna ;) är skit trött så jag ska nog gå och lägga mig snart kan ju inte sitta uppe 2 dagar i streck det kan vara farligt.. här får ni en bild som jag alltid gillat GODNATT! :)

Dansat på gammlia

hej bloggen, har just haft en show på gammlia, det var många gamla där haha ;) nej men det var kul vi fick ett presentkort på frasses och en biobiljett :D Jag såg min tandläkare där hon stirrade på mig jättemycket haha :)
men jag ska vara med bekky nu, vi får väll se vad vi hittar på för kul :) skriver senare..

nyvaken-markoolio

Hej bloggen jag vaknade nyss är förvånad att jag kunde sova i en timme för niko låter som någon jävla tornado och det gör så att jag vill dampa sönder på hon. Aja sitter och lyssnar på Markoolio vilse i skogen och mera mål
haha klassiker :)


justin bieber jaden smith - never say never

jag vet att jag är wb niko men jaden är så jävla söööt:]

Välkommen till min nya blogg!

nu har jag börjat blogga ;)


RSS 2.0